Egzotikus nyaralás 2024


Thaiföld - Zanzibár - Maldív-szigetek - Emirátusok - Jordánia

Részletek

Csoportos körutazás


Magyar idegenvezetővel

Részletek

Thaiföld csoportos körutazás és nyaralás


Előfoglalási akció!

Részletek

Görögország nyaralás 2024


Előfoglalási akció!

Részletek

Helló TAVASZ! MSC Grandiosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. május 9-17.

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Földközi-tengeri hajóutak Útazonosító: 637177
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Helló TAVASZ! MSC Grandiosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. május 9-17.

Genoa (Portofino) (Italy), Civitavecchia (Rome) (Italy), Palermo (Monreale) (Italy), Ibiza (Baleari Is.) (Spain), Valencia (Spain), Marseille (Provence) (France), Genoa (Portofino) (Italy)

Az Ön részvételi díja biztosítja az utazás zökkenőmentes és kényelmes élvezetét kezdve a légkondicionált autóbuszos utazással Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokból, minden szükséges adót, illetéket és kötelező borravalókat is magában foglalva, így külön költségek nélkül élvezheti az utazást. A hajón prémium ellátás vár, változatos menüválasztékkal a nemzetközi és mediterrán konyha legfinomabbjaiból. Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérője gondoskodik arról, hogy minden kérdésére választ kapjon, és zavartalanul élvezhesse az utazást, valamint a fakultatív kirándulások során magyar nyelvű fordítást biztosítunk. Célunk, hogy az utazás minden pillanata gondtalan, kényelmes és felejthetetlen élmény legyen Ön számára.

Képzeld el, hogy 2025 tavaszán, egy hűsítő itallal a kezedben, a tenger simogatása közepette barangolsz Európa legszebb tengerparti városaiban - mindezt kényelmesen, egy hajó fedélzetén. Az MSC Grandiosa hajóval való utazás nem csak egy átlagos nyaralás. Ez egy felejthetetlen kaland, amely során a kék horizonton átívelve felfedezheted Genoa (Portofino) rejtelmeit, Civitavecchia (Róma) örökségét, Palermo (Monreale) varázsát, Ibiza (Baleari-szigetek) életörömét, Valencia vibráló kultúráját, Marseille (Provence) báját, és újra Genoába térhetsz vissza, hogy még egyszer átélhesd ezt a csodát.

De mi teszi igazán különlegessé ezt az utazást? Nos, az MSC hajóutakon túl az irodánk gondoskodik arról, hogy ne maradj le semmiről. Egyedi csoportos hajóutunk során magyar idegenvezetőink lesznek melletted, hogy minden különleges pillanatot megörökítsenek, és segítsenek felfedezni azokat a gyöngyszemeket, amelyeket mások talán észre sem vennének.

Készülj fel, hogy elmerülj a Földközi-tenger gazdag kulturális örökségében, élvezd a napfényt, a tengerparti sétákat, és a helyi ízeket, amelyek minden egyes megállónál várni fognak rád. Az MSC Grandiosa luxusán és kényelmén keresztül pedig minden gond nélkül utazhatsz várostól városig.

Csatlakozz hozzánk ezen a varázslatos utazáson, ahol minden nap egy új kaland. Fedezz fel velünk új helyeket, ismerkedj meg új emberekkel, és teremts emlékeket, amik egy életen át elkísérnek. Ne hagyd ki ezt az egyszeri lehetőséget, hogy 2025 nyarán az irodánk és az MSC Grandiosa segítségével bejárhasd a Földközi-tenger legszebb kincseit. Az élet túl rövid ahhoz, hogy kihagyj egy ilyen kalandot!

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-05-09 - 2025-05-17 7 éj Belső kabin (IR1) Teljes ellátás 599.900 580.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok